Skip to content

Cases

zoutman_banner-1

Zoutman: IT-assessment

We zijn bijzonder fier om deze nieuwe samenwerking aan te kondigen. Zoutman bewerkt en verwerkt zoutkristallen tot de eindproducten die we allemaal kennen zoals keukenzout, strooizout, waterontkalking,…

Revor_banner_2

Revor: stroomlijnen e-commerceprocessen

Revor is een Belgische producent van gepersonaliseerde boxsprings en matrassen.

Creaplan-1-1

Creaplan: geen meerwaarde, geen project

Bij Creaplan doen ze merken spreken, aan de hand van professionele beursstanden, interieurinrichting van commerciële ruimtes en displays.

Jouw klankbord voor alles wat IT betreft.

 

Doorheen de jaren heb je jouw IT-infrastuctuur voortdurend bijgeschaafd. Je kocht softwarepakketten aan en deed er alles aan om ze optimaal te integreren. Sommige software gaat nog mee, andere niet. Toch lijkt het niet allemaal te kloppen voor alle partijen. Je weet dat er iets niet helemaal klopt, maar je kan de vinger niet op de wonde leggen. Of je bent van plan om te investeren in software, maar je weet niet of je de juiste keuze hebt gemaakt. Misschien is je bedrijf klaar voor de volgende stap, maar vormt IT nog een bottleneck?

Je hebt waarschijnlijk nood aan een klankbord. Een expert in zowel IT als business om ideeën mee uit te wisselen. Tijdens een diepgaand gesprek vertel je ons alles over de doelstellingen en ambities van je bedrijf en organisatie. Samen brainstormen we dan over manieren waarop IT je kan ondersteunen in het realiseren van die ambities.

Een gesprek is volledig vrijblijvend en kan je aanvragen met de gegevens op onze contactpagina.

shutterstock_1835637742-scaled