Zoutman: IT-assessment

We zijn bijzonder fier om deze nieuwe samenwerking aan te kondigen. 

Zoutman bewerkt en verwerkt zoutkristallen tot de eindproducten die we allemaal kennen zoals keukenzout, strooizout, waterontkalking,…

Vraag van de klant: “We willen een duurzame IT-strategie.”

De huidige IT-architectuur bij Zoutman bevat gigantisch veel softwareapplicaties die onvoldoende samenwerken met elkaar. Er is duidelijk nood aan voldoende doorstroming van informatie van de ene applicatie naar de andere. Een integratiepolitiek opzetten voor deze applicaties wordt een bijzonder secure opdracht omdat manipulatie van één stuk software teveel gevolgen kan hebben voor één of meerdere departementen. 


In de eerste plaats is het dus belangrijk om een visie op IT te ontwikkelen voor de komende jaren. De grootste prioriteit daarbij is klanten laten aansluiten op hun bedrijfsprocessen.


We staan aan het begin van onze samenwerking en als IT-architecten starten we dus met een grondige assessment. 

Jouw klankbord voor alles wat IT betreft.

Doorheen de jaren heb je jouw IT-infrastuctuur voortdurend bijgeschaafd. Je kocht softwarepakketten aan en deed er alles aan om ze optimaal te integreren. Sommige software gaat nog mee, andere niet. Toch lijkt het niet allemaal te kloppen voor alle partijen. Je weet dat er iets niet helemaal klopt, maar je kan de vinger niet op de wonde leggen. Of je bent van plan om te investeren in software, maar je weet niet of je de juiste keuze hebt gemaakt. Misschien is je bedrijf klaar voor de volgende stap, maar vormt IT nog een bottleneck?

Je hebt waarschijnlijk nood aan een klankbord. Een expert in zowel IT als business om ideeën mee uit te wisselen. Tijdens een diepgaand gesprek vertel je ons alles over de doelstellingen en ambities van je bedrijf en organisatie. Samen brainstormen we dan over manieren waarop IT je kan ondersteunen in het realiseren van die ambities.

Een gesprek is volledig vrijblijvend en kan je aanvragen met de gegevens op onze contactpagina.

Contacteer ons
Way of Working - image

Lees hier nog meer ervaringen